Bewolkt19.1 ℃

Werkplaats Wieringermeer in Middenmeer

Werkplaats Wieringermeer

beschikt over een timmerwerkplaats waar alle soorten en maten ramen, deuren, kozijnen, trappen, profiellatten, meubels (kasten, tafels, stoelen, etc), keukens, schuifpuien, balustrades, dakkapelen en lijstwerk op maat gemaakt kunnen worden.

Constructie, maatvoering, persoonlijke wensen, alles wordt bij Werkplaats Wieringermeer perfect gedetailleerd en specifiek voor de klant gemaakt. Voor nieuwbouw of renovatiebouw, Werkplaats Wieringermeer maakt alles van hout naar uw wens, waarbij de kwaliteit voorop staat. Werkplaats Wieringermeer is tevens leverancier van hout, plaatmateriaal, isolatie en glas. Werkplaats Wieringermeer levert bouwmaterialen aan: particulier, bedrijf en zzp-ers.

Onze werkplaats voldoet aan alle eisen van deze tijd en is voorzien van alle moderne machines om tot een optimaal product te komen.

Hout
Wij werken met hout, daar wij nog steeds overtuigd zijn van een eindeloos produkt met een enorm scala aan mogelijkheden.

In principe kunnen wij elk houten kozijn, raam of deur maken, in wat voor vorm, afmeting of houtzwaarte dan ook, dus het is bijna altijd mogelijk om een kozijn te maken geheel naar uw persoonlijke situatie of wensen.

Wat houtsoorten betreft werken wij met verschillende houtsoorten zoals bijvoorbeeld:
- vuren
- grenen
- meranti
- merbau
- mahonie
- eiken
- enz.

Maar ook FSC gekeurd hout, zie voor meer informatie www.houtinfo.nl

Voor het maken van een kozijn raam of deur is de KVT '95 een leidraad.

Politie keurmerk
Al het hang- en sluitwerk wat wij monteren voldoet aan Politie keurmerk Veilig Wonen, tevens bestaat de mogelijkheid dat onze erkende Politie Keurmerk adviseur bij u langs komt om samen met u een rondje door uw huis te lopen, om te kijken of uw huis voldoet aan de voorschriften. Mocht dit niet zo zijn dan kunnen wij het uiteraard aanpassen volgens de voorschriften.

Foto's van Werkplaats Wieringermeer

Werkplaats Wieringermeer image 1
Werkplaats Wieringermeer image 2

Zoek een bedrijf in Schermer:

Adres
Havenkade 21
1775 BA  Middenmeer
Mobiel
06-10838362
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Werkplaats Wieringermeer. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map