Lichte regen13.8 ℃

Slotenspecialist RUVO Inbraakbeveiliging in Bovenkarspel

Bezoekadres:

Slotenspecialist RUVO Inbraakbeveiliging

Boerhaavestraat 25
1611ER Bovenkarspel
0229-700222
inbraakbeveiliging@ruvo.nu
https://www.ruvo.nu

RUVO

Buitendienst
Onze buitendienst staat dag en nacht paraat. Zij lossen de eerste problemen op na een inbraak of bieden oplossingen 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarnaast installeren zij de meest verfijnde en unieke veiligheidssystemen in en bij uw woning of bedrijfspand. Dit vereist naast de benodigde kennis en inzicht, ook puur vakmanschap. Om up-to-date te blijven met de huidige ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, volgen wij de trainingen en opleidingen van onze leveranciers. Uiteraard beschikken wij over onze VCA-diploma’s en overige vakgerichte certificaten.

NCP Erkend
RUVO Inbraakbeveiliging is door het NCP erkend. Het NCP is het certificatie-instituut in Nederland voor inbraakpreventie en brandveiligheid. Wij zijn door het NCP beoordeelt op het voldoen aan kwaliteitsregelingen. De kwaliteitsregelingen zijn opgesteld door partijen als verzekeraars, fabrikanten en de overheid zoals politie, brandweer en diverse ministeries.

ARBO
RUVO Inbraakbeveiliging zorgt dus niet alleen voor perfecte installatie van uw veiligheidssystemen. Wij werken ook op een veilige manier door de strikte regels voor milieu en Arbo-wet te volgen. Zo creëren we een veilige werkplak voor onze medewerkers en voor u.
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Slotenspecialist RUVO Inbraakbeveiliging. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map