Magie is mogelijk én toveren doen wij op verzoekReparatie en onderhoud van alles waar chips inzitten, behalve de zakjes No Cure – No Pay, geen onderzoekskosten als reparatie niet reëel meer mogelijk is

Recycle, werken aan de toekomst.Maar hoe kunnen wij elkaar daarbij helpen.

GreenMillpc wil u graag helpen om een schonere wereld voor uw kinderen en kleinkinderen te maken. Hoe gaan wij dat doen?

Inktpatronen en toners:
Wij verzamelen nu al 25 jaar inktpatronen en toners in voor de CliniClowns.Begonnen met zakjes om via de post te versturen, staan er nu grote verzameldozen voor de inzameling van deze inkt- en tonertanks.Wij halen plastic en karton van de verpakkingen af zodat er echt alleen bruikbaretoners en inktpatronen in de recycledozen gaat.En natuurlijk wordt karton en plastic ook netjes gerecycled.Het is natuurlijk ook mogelijk om uw nieuwe inktpatronen en toners meteen bij ons te bestellen. Wij hebben niet alles op voorraad, maar kunnen wel alles binnen 48 uur naar u verzenden

Batterijen:
Lege batterijen zijn echt slecht als deze in de bodem belanden. Daarom kun u ook kosteloos deze bij ons inleveren. De ton die vol is wordt door een gerenommeerd afvoerbedrijf opgehaald. Ook voor batterijen en accu’s kunt u bij ons terecht. Niet alleen om te bestellen, maar dus ook om in te leveren. Elke accu voor uw laptop of elke (hoe vreemd ook) batterij kunnen wij leveren en verzenden.

Apparaten:
Uw oude PC, laptop, monitor of printer mag u bij ons inleveren. Wij werken samen met bedrijven die kansarme mensen helpt. Uw afgedankte apparaten krijgen weer een nieuw leven geven of worden gerecycled zodat de grondstoffen niet verloren gaan. U hoeft hiervoor niet eens een nieuw apparaat bij ons aan te schaffen, maar dat mag natuurlijk wel. Bij inlevering van uw oude laptop of computer maken wij voor u een gratis back-up, van al uw bestanden, foto’s en email, op het door ons geleverde nieuwe apparaat. Win-Win situatie. U houdt uw gegevens en helpt mee aan een schonere wereld.

Wij van GreenMillpc zijn gespecialiseerd on onderhoud en veiligheid van jouw digitale apparatuur. Wij controleren door middel van een APK of uw apparatuur wel veilig is. Een APK van uw apparatuur is een investering van € 60,= incl. BTW per apparaat en kan binnen 48 uur geregeld zijn.

Er al een laptop of pc vanaf € 125,= incl. BTW. Volledig voorzien van Windows 10 en vele programma’s