Half bewolkt21.7 ℃

Honig en Honig in Sint Pancras

Honig en Honig

Wij zijn u onafhankelijk en objectief van dienst met advies, bemiddeling en beheer van uw financiële producten en verzekeringen. Honig en Honig is gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen, inkomensverzekeringen en pensioen. Hieronder informeren wij u over onze dienstverlening.

De klant staat bij ons altijd centraal. Uw bedrijfssituatie of persoonlijke situatie en uw wensen zijn onze leidraad. In ons dienstverleningsdocument, inclusief dienstenwijzer, beschrijven wij wie wij zijn, wat wij voor u doen, welke kosten u daarvoor betaalt. Wij maken u graag wegwijs bij ons kantoor: Honig en Honig, voor werkgevers en werknemers. In het dienstverleningsdocument vindt u ook onze algemene gegevens, openingstijden, informatie over onze dienstverlening en waar u terecht kunt met eventuele klachten.

Woorden zeggen niet genoeg

Wij geven u via onderstaande documenten een beeld van wie wij zijn, wat wij doen, hoe wij werken, in welke vakgebieden wij u van dienst kunnen zijn en welke kosten wij hanteren. Waar het echt om gaat, is dat u ervaart dat wij ons persoonlijk betrokken voelen bij uw belang. Vanuit die betrokkenheid proberen wij actief adviezen te geven. Dat kunnen wij niet alleen in woorden overbrengen, maar wel in ons handelen. Dat zult u in de praktijk moeten ervaren. U bent van harte welkom als relatie van ons kantoor.

Zoek een bedrijf in Schermer:

Adres
Benedenweg 310
1834 BE  Sint Pancras
Telefoon
072-5642669
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Honig en Honig. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map