Bewolkt19.2 ℃

Harder Natuursteen in Hoogkarspel

Harder Natuursteen


Mooie en goede producten, die passen in het geheel. Snel geleverd tegen een gunstige prijs. Onze basis hiervoor is:

1. Steevast op tijd op afspraken verschijnen 2. Altijd terugbellen of mailen als een klant contact zoekt 3. Volstrekt helder zijn over wat klanten van ons mogen verwachtenOver Harder

Harder Natuursteen bestaat uit de oprichters Jan en Lida Harder, 2 van hun 3 kinderen; Jando en Ketie, en 15 personeelsleden. Een hecht familiebedrijf. We doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen met onze producten en behandeling.

Onze klanten zijn voor Bouw en wonen: bouwbedrijven, interieursbouwers, architecten, sanitairspecialisten, tegelzetters, haardencentra, keukenbedrijven, timmerbedrijven en bent u als particulier naar iets moois op zoek, dan bent u ook van harte welkom. Door onze ervaring en HTS achtergrond kunnen wij u goed adviseren op bouwtechnisch en architectonisch gebied.

Onze klanten voor Gedenken zijn: iedereen die geïnteresseerd is, vaak via mond tot mond reclame of via een uitvaartverzorger. Uit respect versturen wij geen ongevraagde post n.a.v. een rouwadvertentie.

Maatwerk Harder heeft een groot arsenaal aan machines staan. Tevens zijn wij het ambachtelijke werk niet vergeten. Dit is een van onze specialismen. U kunt zelf uw natuursteen uitzoeken. Door efficiency kunnen wij scherpe prijzen hanteren.

Snelle service

De levertijd is zeer kort. De werkplaats staat naast onze showroom, zodat het productieproces geheel door u te volgen is. Service verlenen wij meestal de volgende dag.

Werken in de Natuursteensector

Werken in deze bedrijfstak betekent werken met natuurlijke materialen en het vervaardigen van mooie, duurzame producten. Scholing kan intern door onze de certificering ‘Leermeesterschap’ en/of via de vakopleiding gegeven door Fundeon. Harder Hoogkarspel is aangesloten bij de CAO Natuursteen.

MVO

Wij zetten ons in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Mede door de productie zoveel mogelijk in eigen beheer te houden, ipv in China of India. Ook bezoeken en beoordelen wij zelf de groeves.

Sociaal Ondernemen

Wij vinden het belangrijk om een positieve bijdrage aan de hedendaagse maatschappij te geven. In dit kader is onze directeur Jan Harder persoonlijk betrokken bij projecten in Ethiopië. Regelmatig gaat hij op reis om de project-voortgang te stimuleren. Bent u ook geïnteresseerd om iets te doen voor onze medemens in Afrika.

Foto's van Harder Natuursteen

Harder Natuursteen image 1
Harder Natuursteen image 2
Harder Natuursteen image 3

Zoek een bedrijf in Schermer:

Adres
Zuiderwijzend 1
1616 LH  Hoogkarspel
Telefoon
0228-563507
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Harder Natuursteen. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map