AMV-automotive is een importeur/distributeur uit Grootschermer van automotive onderdelen voor motoren, personenauto's en bedrijfsauto's. Wij gaan voor een wederzijds succesvolle relatie door continu te investeren in een persoonlijke relatie en in technische knowhow van onze medewerkers om u van dienst te zijn.

Bij ons vindt u alleen grootschaligheid in ons assortiment. Voor de rest bieden wij kleinschaligheid, nabijheid en concrete, directe feedback in plaats van afstandelijkheid en abstractie.

Onderdelen van topkwaliteit, ruime keuze, snelle levering AMV-automotive levert alleen producten en diensten van topkwaliteit (A-merken). Wij importeren onderdelen direct van fabrikanten en u kunt putten uit enorme voorraden van ruim 200.000 artikelen, die onze leveranciers ook in serie voor autofabrikanten leveren (OE producten). Producten waar u dus ook op kunt vertrouwen.


Dankzij de snelle verwerking van bestellingen, hebben wij uw bestelde onderdelen vaak binnen een week in huis. Als AMV-automotive het niet heeft, dan zult u het ergens anders ook niet vinden. Gecombineerd met onze uitgebreide, up-to-date technische knowhow een onweerstaanbare combinatie: Het slimste onderdeel van uw succes.


Kijk voor meer informatie op: https://www.amv-automotive.com/


AMV Automotive

Menningweerdijk 6

1843KE Grootschermer
0299-675000 of 06-53393105