SCHERMERHORN - Vanaf vrijdag staat Schermerhorn weer in het teken van de jaarlijkse kermis en dat betekent in en rondom Cafe 's Lands Welvaren vijf dagen volop vertier en een uitgebreid programma met voor ieder wat wils.

Op vrijdag 12 juli gaat men traditiegetrouw om 19.00 uur van start met het volleybaltoernooi. Op zaterdag 13 juli is er de jeugdmiddag (5 t/m 16 jaar). In het café volgt vervolgens eerst de kermisborrel met zanger/entertainer Robbert van der Steenhoven en later op de avond gaat het dak eraf met de Crazy Party DJ's.

Zondag 14 juli staat uiteraard weer in het teken van de 42e Prutmarathon in de Mijzerpolder met na afloop de prijsuitreiking in 's Land Welvaren en muzikale omlijsting van Henkie CD en DOOF.

Na het weekend gaat men op maandag 15 juli verder met het Steenwerpen en het Keezen met daarna door muziek van That's For U.

Dinsdag 16 juli gaat men vroeg van start want al om 11.00 uur kan men deunen met Feest-DJ Jacco Silver, is er 's middags een sensationeel spel op het Zuidje gevolgd door de kermis BBQ met Sam Rood.