SCHERMER - Zanger Sjors van der Panne opent zaterdag 3 oktober het theaterseizoen bij Podium onder de Toren. Niet in Grootschermer, niet voor 160 toeschouwers, maar in Zuidschermer, waar maximaal 110 bezoekers mogen plaatsnemen in de banken van de St. Michaëlkerk.

Evenals de theatervoorstellingen van The Legends (zaterdag 31 oktober) en Hans Dorrestijn (zaterdag 13 november) is ook het concert van Van der Panne uitverkocht. Er zijn alleen nog kaarten voor het optreden van zangeres Katell in december.

Het gaat, als gevolg van de Covid 19-pandemie, allemaal anders bij Podium onder de Toren. Alle bezoekers van de voorstellingen krijgen vooraf per mail een aantal huisregels toegestuurd. Zo worden de plaatsen toegewezen, is er geen pauze of catering en moet iedere bezoeker de handen desinfecteren.

Van der Parre
Het bestuur van Podium onder de Toren heeft zijn uiterste best gedaan om een aantal spraakmakende voorstellingen naar Zuidschermer te halen. Al tijdens de openingsavond zal Sjors van der Parre met zijn vast muzikanten het publiek verrassen met de nodige humor, persoonlijke anekdotes, maar bovenal met véél nieuw werk.

Deze avond zullen de prachtige unieke vertolkingen van bekende Nederlandstalige klassiekers niet ontbreken. En natuurlijk heeft Sjors een compleet nieuw en passend repertoire door samenwerkingen met Belinda Meuldijk, Han Kooreneef, Ton Snijders, Jan Dulles, Frank Boeijen en Diggy Dex.

Katell
Theaterliefhebbers die kennis willen maken met Podium onder de Toren kunnen nog terecht bij het concert van Katell op zaterdag 12 december. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.podiumonderdetoren.nl en kosten 16,50 euro per stuk. En anders zullen ze moeten wachten tot het tweede deel van het seizoen, waarvoor de plannen dit najaar worden onthuld.