SCHERMERHORN - Geen decembermaand zonder zondagmiddag-kerstconcert. Op 15 december kunt u ’s middags genieten van een grote verscheidenheid aan kerstliederen. Ze worden gezongen door de plaatselijke zangverenging Halleluja én door het NH-Selectie Jeugdkoor uit Zuid-Oost Beemster.

Op het programma: enkele klassieke stukken, bekende Nederlands kerstliedjes en mooie Christmas Carols. En natuurlijk worden er ook een aantal kerstliederen samen met u – het publiek – gezongen.

Koor Halleluja is een koor met een lange geschiedenis: het bestaat al sinds 1926. Op dit moment telt het gezelschap 17 geoefende zangers, onder leiding van dirigent en organist Bart Klijnsmit. Halleluja zingt klassieke muziek van alle eeuwen, de laatste jaren vooral uit begin 20ste eeuw.

Het NH Selectiekoor bestaat uit een enthousiaste groep jongens en meisjes (van 10 t/m 19 jaar) uit de regio Waterland, die niets liever doen dan zingen. Zingen is niet alleen hun passie, ze zingen op hoog niveau. Dit koor wordt begeleid door een vaste dirigent, Josefine Straesser.

Kijk hier voor meer info.