GROOTSCHERMER - Podium onder de Toren uit Grootschermer heeft zaterdag 7 maart met gedachtelezer Timon Krause een topact in huis. Samen met de muzikanten Henning Neidhardt en Kevin Wolf presenteert Krause een verrassende mix van live gedachtelezen, hypnose, magie, muziek en, niet onbelangrijk, humor.

De carrière van Timon Krause zit in een vogelvlucht. De afgelopen jaren heeft hij diverse live tv-optredens gehad op de Nederlandse televisie (onder andere in De Wereld Draait Door), theatertournees in Duitsland, Nederland en Nieuw-Zeeland en deelname aan verschillende kampioenschappen, waaronder de wereldkampioenschappen der magie.

Uri Geller
Het optreden van Krause in de TV-show van Uri Geller was bijzonder. 'Hij was fantastisch,' aldus Geller, de man die wereldberoemd werd met zijn act met buigende lepels. 'Zijn originele magische acts deden mij versteld staan. Hij is een sterke performer die zijn publiek betovert en fascineert. Iedereen zou naar zijn show moeten gaan.'

Krause, geboren in Duitsland en nu woonachtig in Amsterdam, volgde de kleinkunst- en cabaretopleiding aan de Paul van Vliet Academie in Den Haag. In 2016 werd hij uitgeroepen tot de 'Best European Mentalist'.

Kaarten
Voor de voorstelling in de dorpskerk in Grootschermer (aanvang 20.15 uur) zijn nog kaarten beschikbaar. Men kan kaarten bestellen via www.podiumonderdetoren.nl. Leden betalen 14,50 euro, niet leden 16,50 euro.