DE RIJP - Op 14 oktober komen Francis van Broekhuizen en Gregor Bak naar de Grote Kerk van De Rijp voor een optreden. Organisator Cartouche is terecht zeer trots dat ze dit succesvolle koppel naar De Rijp konden halen. Via via is het ze gelukt…..!

Francis en Gregor komen met hun nieuwe programma Amore e Musica naar het podium van de Rijper Grote Kerk. Francis Broekhuizen is één van de meest veelzijdige operazangeressen van Nederland. Ze combineert haar overtuigend zangtalent met heerlijke en ontwapenende verhalen (en een gulle lach). Samen met Gregor Bak deed ze een paar seizoenen geleden het uiterst succesvolle theaterprogramma “Bij twijfel hard zingen”. Dat smaakte naar meer vond iedereen.

U hoort deze avond muziek van verschillende componisten zoals: Schubert, Brahms, Puccini en zelfs van Gregor Bak zelf. Alles altijd gezongen en gespeeld met veel liefde voor de muziek. Vandaar de titel Amore e Musica (liefde en muziek).

De voorstelling begint om 20.30 uur. Kaarten kosten € 17,50. In de voorverkoop zijn deze verkrijgbaar via de website www.cartouche-graftderijp.nl (betaling via iDEAL) en bij DA-drogist Rijkes (alleen cash).