GROOTSCHERMER - 'Duets with Jim' is een aangrijpende theatervoorstelling, met indringende muziek en ontroerende teksten. Podium onder de Toren vindt het een uitdaging om deze voorstelling in haar programmering op te nemen.


Klassieke zangeres Andrea van Beek, moeder van de meervoudig gehandicapte Jim, brengt de theatervoorstelling op zaterdagavond 9 november in de dorpskerk van Grootschermer. Aanvang 20.15 uur.

'Duets with Jim' is een verhaal dat onder andere gaat over de pijn een kind te krijgen dat zwaar gehandicapt is. Het verhaal van Jim zelf gaat over pure levenslust en overgave. Andrea van Beek nam de geluiden van haar zoon op en vroeg een aantal Nederlandse componisten een duet te schrijven. Ron Ford, Morris Kliphuis, Gábor Tarján, Jacob ter Veldhuis en Huba de Graafff namen de uitdaging aan. Elke compositie belicht een ander aspect in het leven van Andrea en Jim.
Kaarten

Kaarten voor de voorstelling zijn te verkrijgen via www.podiumonderdetoren.nl. Leden betalen 14,50 euro per entreebewijs, niet-leden betalen 16,50 euro.