ARNHEM - In een leeg GelreDome heeft de eredivisiewedstrijd Vitesse tegen AZ geen winnaar opgeleverd. In een zeer teleurstellend schouwspel werd er niet gescoord.

Beide ploegen presteren dit seizoen wisselvallig. De Arnhemmers leden reeds voor de zevende keer puntenverlies, AZ zelfs voor de achtste keer. Beide ploegen konden geen moment indruk maken. Met name de passing was erg slordig en een fatsoenlijke aanval was maar zelden te zien.AZ was kort voor rust nog het dichtst bij een doelpunt. Na een flinke misser van doelman Schubert scoorde Vangelis Pavlidis, maar de Griek had vlak daarvoor hands gemaakt.

Na de rust werd het er zeker niet beter op. Vitesse-trainer Thomas Letsch had na een uur zijn vijf wissels al verbruikt, maar geen enkele invaller bracht iets verrassends teweeg. Ook de wissels van zijn collega Pascal Jansen brachten weinig soelaas, dus echt genieten werd het nooit in Arnhem: 0-0.