STOMPETOREN - Voor voetbalvereniging SSV uit Stompetoren kan het komende zondag een historische dag worden. De ploeg van trainer/coach Arnold de Block heeft de titel in de 5e klasse B voor het grijpen bij een goed resultaat in en tegen Graftdijk.

De ambitieuze ploeg wil graag naar de vierde klasse en draait al het gehele seizoen bovenin mee. Met nog twee wedstrijden te gaan is de voorsprong op de enige overgebleven concurrent, Sporting Andijk, inmiddels vijf punten. Toch is de wedstrijd van komende zondag nog geen uitgemaakte zaak aangezien Graftdijk, de nummer drie in de stand, nog volop kans heeft op de tweede periodetitel. Alle ingrediënten voor een spannend duel zijn dus aanwezig.

Wat zijn de scenario's?
Duidelijk is dat als SSV zondag in Graftdijk wint dat de titel een feit is en de club is hier op al voorbereid. Een grote supportersschare zal de ploeg per bus volgen en ondersteunen, en na de wedstrijd zal de kantine in Stompetoren nog enige uren open zijn.

Mocht SSV gelijk spelen of verliezen dan zou Sporting Andijk nog kans maken mits die zelf zondag winnen bij Berkhout. Bij elk ander resultaat van Sporting Andijk is SSV alsnog kampioen. Mocht er sprake zijn van puntenverlies, en Sporting Andijk wint dan zal SSV een week later, op de laatste speeldag, in eigen huis kampioen kunnen worden in de wedstrijd tegen Berkhout.

De wedstrijd Graftdijk - SSV begint a.s. zondag 19 mei om 14.00 uur.