GRAFTDIJK/HENSBROEK - Bij de start van de competitie in de 4e Klasse B hebben SSV en Sporting S een valse start gekend. Beide ploegen gingen in een uitwedstrijd onderuit.

Voor SSV zal de herinnering aan de vorige wedstrijd bij Graftdijk mooiere herinneringen oproepen dan die van afgelopen zondag. Op het veld waar de ploeg van trainer Arnold de Block vier maanden geleden nog de titel mocht vieren ging men nu met 3-1 onderuit. Graftdijk was effectiever in de afronding en scoorde via Steven Huting (2) en Marco Buis. De Stompetorense eretreffer kwam op naam van Camiel van der Streek.

Bij Sporting S was de teleurstelling groot na de nederlaag bij Apollo '68 (3-2) aangezien de ploeg van trainer Milton Macnack de gehele wedstrijd de betere ploeg was. Stijn Ruijgrok en Kris van Saase waren verantwoordelijk voor de Schermerhornse productie.

Komende zondag 29 september spelen beide teams hun eerste thuiswedstrijd. Sporting S ontvangt dan Alkmaarsche Boys terwijl SSV bezoek krijgt van SC Purmerland.