GROOTSCHERMER - Sportregisseur Yuri Cornelisse organiseert in de Kerstvakantie een sportief aanbod voor kinderen in de gymzaal bij sportclub GSV. Op dinsdag 4 januari van 12.30-14.00 uur kunnen de jongste inwoners van 1 t/m 6 jaar meedoen aan de dreumesinstuif samen met hun (groot)ouder. Voor de oudere kinderen van 7 t/m 13 jaar is de zaal vrijdag 7 januari van 13.00-15.00 uur geopend voor een freerun instuif. Online voor aanmelden is noodzakelijk (€ 2,50 per kind) en kan via www.alkmaaractief.nl.

Yuri is als sportregisseur in de dorpen van Landelijk Alkmaar Actief. Deze kerstvakantie organiseert hij twee activiteiten in de gymzaal in Grootschermer waar iedereen aan mee kan doen. Bij de dreumesinstuif staan er luchtkussens en spelletjes waar de allerjongste kinderen samen met (groot)vader of (groot)moeder aan mee kunnen doen. Ook komt de mascotte van Alkmaar Sport, Freddy Fit, even langs om te zingen en samen op de foto te gaan. De kinderen die al wat ouder zijn en zelfstandig in de gymzaal kunnen sporten, kunnen vrijdag 7 januari hun hart ophalen bij de freerun instuif. Er staat een freerun parcours uitgezet waar je je naar hartenlust kunt uitleven. Ook is er de mogelijkheid om te leren slacklinen.

Mocht je vragen hebben over deze activiteit of het sportaanbod in Landelijk Alkmaar, neem contact op met Yuri Cornelisse via y.cornelisse@alkmaarsport.nl of 06-34164117.