WORMER – Sporting S heeft in een doelpuntrijk duel verloren van WSV’30. De ploeg van trainer/coach Milton Macnack kwam al snel op voorsprong, maar zag de tegenstander vervolgens de score ombuigen en zegevieren, 6-3.

‘Aanvallend en qua voetbal zag het er bij ons goed uit, maar WSV was de beter voetballende ploeg en feller’, aldus Milton Macnack. Toch nam Sporting S via Kris van Saase snel de leiding. Door persoonlijke fouten kreeg Sporting S vier tegendoelpunten om de oren, waarna Kris van Saase de ruststand op 4-2 bepaalde.

‘In de rust heb ik gezegd dat we ons op het voetbal moesten blijven concentreren. Na rust was de organisatie een stuk beter, maar ik moest onze keeper wisselen.’ Michel Vendel kwam binnen de lijnen en maakte een goede indruk op Macnack. Toch kon niet voorkomen worden dat WSV nog tweemaal scoorde. Kris van Saase bepaalde de eindstand op 6-3.