SCHERMERHORN/STOMPETOREN - Zondag spelen zowel Sporting S als SSV een cruciale wedstrijd in competitieverband. De ploeg uit Schermerhorn zit nog steeds in zwaar weer in de vierde klasse en ontvangt Alcmaria Victrix. In de vijfde klasse gaat koploper SSV op bezoek bij RKVV Zwaagdijk.

Na zes nederlagen op rij hoopt het Sporting S van trainer Milton Macnack tegen Alcmaria Victrix weer eens een positief resultaat te boeken. Dat is nodig want de Schermerhorners zijn nog steeds in een volle strijd om de laatste plaats gewikkeld met Duinrand S. Beide ploegen hebben zeven punten waarbij Sporting S nog een wedstrijd te goed heeft. Eerder dit seizoen verloor de formatie ui Schermerhorn met 5-1 van Alcmaria Victrix dat op een vijfde plaats staat. De wedstrijd Sporting S-Alcmaria Victrix begint zondag om 14.00 uur.

In de vijfde klasse deed het SSV van trainer Arnold de Block verleden week uitstekende zaken zonder zelf in actie te komen. Door puntenverlies van de concurrentie staat men nog steviger aan de leiding al is er nog niets beslist. De wedstrijd bij RKVV Zwaagdijk is wederom een cruciaal duel. De Zwaagdijkers hebben immers slechts vijf verliespunten meer dan SSV en kunnen bij winst de aansluiting vinden. SSV is er echter alles aan gelegen om met een goed resultaat de voorsprong nog meer te vergroten. Eerder dit seizoen won men in Stompetoren met 3-0 van Zwaagdijk. Ook het duel RKVV Zwaagdijk-SSV begint zondag om 14.00 uur.