STOMPETOREN/PURMEREND - In de 4e klasse B van het zondagvoetbal waren er wisselende resultaten voor de twee Schermer teams. Sporting S boekte zijn tweede overwinning op rij door De Wherevogels met ruime cijfers te kloppen. SSV stond lang voor tegen Victoria O, maar moest uiteindelijk toch het onderspit delven.

Sporting S van trainer Milton Macnack had het een half uur moeilijk op bezoek bij De Wherevogels en kwam zelfs op achterstand. Via treffers van Nick van Saase en jasper Broersen ging men alsnog met een voorsprong rusten. In de tweede helft gooiden de Schermerhorners het tempo nog meer omhoog en wist Broersen zijn tweede van de middag te maken. Sporting S liep vervolgens hard uit door doelpunten van Kris van Saase, Emiel Strijbis en Jörgen Konijn: 1-6.

SSV nam tegen Victoria O na twintig minuten een voorsprong tegen Victoria O via Van der Streek. De ploeg van Arnold de Block hield deze voorsprong tot een kwartier na rust vast, maar toen Mike Vlaar eenmaal gelijk maakte was het verzet van de Stompetorennse formatie gelijk gebroken en liepen de gatsen via treffers van Koopman (2) en Klaver uit naar een 1-4 eindstand.