GRAFTDIJK - Sporting S heeft een punt overgehouden aan het uitduel bij hekkensluiter Graftdijk. De thuisploeg nam in de eerste helft een verrassende 2-0 voorsprong. Na de rust wisten de Schermerhorners zich terug te knokken en een punt uit het vuur te slepen.

Het was duidelijk een wedstrijd met twee gezichten waarbij Graftdijk met name in de eerste helft zich van de beste kant lieten zien. Björn Daniëls en Joost Wit brachten de ploeg van trainer Bert Onclibn op een terechte 2-0 voorsprong en met iets meer geluk had die score zelfs hoger kunnen uitvallen.

Sporting S-trainer Milton Macnack zal niet tevreden zijn over wat hij in de eerste helft zag, maar dat werd in de tweede helft goed gemaakt. De ploeg toonde karakter en veerkracht en wisten via doelpunten van Jurgen en Thomas Konijn toch nog een punt te bemachtigen: 2-2.