SCHERMERHORN - Tegen Alcmaria Victrix ging Sporting S onderuit, maar de manier waarop het speelde bood perspectief.

‘Het was een geflatteerde nederlaag. Als wij halverwege 3-1 of 4-1 voor hadden gestaan had niemand raar opgekeken’, zei Milton Macnack na afloop. ‘We hebben tien kansen gehad, maar we beloonden onszelf niet. We dicteerden het spel en het was een goede partij.

’Patrick de Vries van Alcmaria kon de woorden van Macnack alleen maar beamen. ‘Zij klapten erop waardoor ze kans op kans kregen. Hun vizier stond alleen niet op scherp.’ Na acht minuten scoorde Djoï de Vries na een steekpass. ‘Dat was ons eerste en ook laatste wapenfeit voor rust’, vervolgde De Vries.

Zes minuten voor tijd scoorde Yannick Combee met een vrije trap in de kruising de 2-0. Vier minuten later tekende Combee voor de 0-3. ‘We zijn blij met de punten en we moeten deze wedstrijd snel vergeten’, aldus De Vries. Sporting S kan verder met het vertoonde spel. Milton Macnack: ‘Ik kan deze wedstrijd wel met een goed gevoel afsluiten.’