SCHERMERHORN - Sporting S behaalde zondag een verdienstelijk gelijkspel tegen de dit seizoen nog ongeslagen koploper De Meteoor. Toch waren er na afloop een hoop balende gezichten aan Schermerhornse kant aangezien de thuisploeg in de slotfase een 3-0 voorsprong uit handen gaf.

Sporting S zal ongetwijfeld vooraf hebben getekend voor een dergelijk resultaat tegen de Amsterdammers, maar nadat met de rust al een 2-0 voorsprong was gepakt, en de ploeg tien minuten voor tijd nog met 3-0 voor stond voelde de 3-3 dus als een koude douche.

Doelpunten van Thomas Konijn, Stijn Ruijgrok en Jasper Broersen brachten de thuisploeg in het zadel, maar in de uiterste slotfase gaven de gasten ineens volle bak druk, en bij elk tegendoelpunt sloop er meer paniek in het Schermerhornse spel waardoor men uiteindelijk met een puntendeling eindigde.