URSEM/EGMOND AAN DE HOEF - Naast het onstuimige weer was ook het voetbal van de Schermer voetbalverenigingen dit weekend niet om over naar huis te schrijven. Zowel Sporting S als SSV gingen in een uitduel fors onderuit.

Sporting S was op bezoek bij Zeevogels na 45 minuten al feitelijk kansloos want toen stond de ploeg van trainer Milton Macnack al met 4-0 achter. Gelukkig stond het Egmonder vizier na de rust iets minder scherp en eindigde het uitiendelijk op 5-0.

SSV deed in de eerste helft nog redelijk mee op bezoek bij Victoria O. Na een achterstand zorgde Antar Attia voor de gelijkmaker, maar de ploeg van trainer Arnold de Block werd in de tweede helft afgetroefd door de Obdammers: 4-1.

Opmerkelijk is dat de tegenstanders van afgelopen weekend ook komende zondag weer tegenover de Schermer ploegen zullen staan. SSV ontvangt dan namelijk Zeevogels terwijl Sporting S bezoek krijgt van Victoria O.