SCHERMERHORN - Er is maar 1 doel voor alle sporters tijdens de Alpe d’HuZes, niemand meer dood aan kanker. Dit doel geldt ook voor de deelnemers van Team Frank, die de berg van 21 bochten zullen beklimmen in juni 2019. Frank Speets had met alles wat hij deed een groot levensdoel “mensen inspireren en geïnspireerd worden”.

Met een zo groot mogelijke groep de berg op leek Frank geweldig!
Na het overlijden van Frank in september 2018 heeft Erik Speets dit team opgezet. Niet alleen Erik is geïnspireerd geraakt door Frank, maar zo sloten er steeds meer vrienden en familie bij hem aan. Dat werd het begin van Team Frank. Inmiddels telt de groep 38 personen en zijn er 4 teams ontstaan.
Saamhorigheid en positiviteit staat in het team voorop. Iedereen doet waar hij goed in is.

De doelstelling van Team Frank is om meer dan €100.000,- op te halen voor het KWF. Om dit doel te halen heeft Team Frank al een aantal super gave events georganiseerd en mede door al deze events staat de teller al op meer dan €73.000,-.
Zo zijn er kerst en paas stukken gemaakt, een bingo en een voorcafé avond georganiseerd , zijn er Team Frank chocolade & cup cakes verkocht en stonden wij op de markt tijdens het midwintermarkt in de Rijp.
Iedereen is in beweging met hetzelfde doel ‘zo veel mogelijk sponsorgeld op te halen’.

Team Frank organiseert een grote veiling op zaterdag 18 mei in Cafe 's Lands Welvaren te Schermerhorn. Iedereen is welkom vanaf 20:00 uur.
Deze avond zullen er mooie kavels geveild worden en maakt u kennis met al onze teamleden. Daarnaast presenteren wij met trots ons wedstrijdtenue. Wij hopen u uiteraard daar te zien.

Wij zijn dankbaar en trots met alle ontvangen steun en donaties. Veel dank namens Team Frank

Wil je Team Frank op de voet volgen? Dan kan dat via Instagram en Facebook door te zoeken op Team Frank - Alpe d'HuZes.

Ben je ook geïnspireerd geraakt door Frank? Dan kun je het team hier steunen:
https://www.opgevenisgeenoptie.nl/search?kw=Team+frank