SCHERMERHORN - Zevenvoudig wereldkampioen Torbjörn Blomdahl en Sam van Etten hebben hun supporters deze week prima vermaakt tijdens een demonstratiewedstrijd in de Grote Kerk van Schermerhorn. De bijna 150 aanwezigen genoten zichtbaar van het optreden van beide driebanders.

De demonstratiewedstrijd was onderdeel van de avond die Sam van Etten voor zijn sponsors en supporters had georganiseerd. In de fraai verlichte en schitterend aangeklede kerk gaf de 27-jarige biljarter uit Schermerhorn ook een inkijkje in zijn plannen en ambities voor de toekomst.

Van Etten liet zijn fans weten dat hij zich de komende twee jaar definitief bij de beste tien biljarters van Nederland wil scharen. Ook hoopt hij met zijn team STZ Zundert, na de tweede plaats dit seizoen, opnieuw hoog te eindigen. Internationaal wil Van Etten een vaste plek in de hoofdtoernooien van de World Cups, waaraan de beste 32 driebanders van de wereld deelnemen.

De supporters in de tot een biljart-arena omgetoverde kerk, die ook enthousiast deelnamen aan een quiz over Sam van Etten, weten, na de demonstratiepartij die Van Etten met 3-1 won, zeker dat hun favoriete biljarter die ambities de komende jaren gaat waarmaken.