OPPERDOES - Een unieke vrijstaande woning voor de liefhebber van landelijk wonen.


Zeer karakteristieke vrijstaande 3- kamer woning met grote tuin op het zuiden met schuur, gelegen in de oude dorpskern van Opperdoes.Vanuit de woonkamer een fraai uitzicht over het Noorderpad en op een prachtige stolp. De woning is centraal gelegen op korte afstand van voorzieningen zoals o.a. een supermarkt, een lagere school, een voetbalclub en openbaar vervoer.

Opperdoes ligt middenin het groen en geeft u rust, ruimte en vrijheid. Er gaat een bus en zelfs een Stoomtram naar Hoorn en er is binnen 5 minuten rijden een ideale aansluiting naar de A7 richting de randstad of het noorden. De historische Stad Medemblik met gezellige winkels, terrasjes, havens en het recreatiegebied De Vooroever met het IJsselmeer, stranden en wandelgebied liggen dichtbij.

Meer weten? Kijk hier!

*TIJDELIJK GRATIS WALKTHROUGH VIDEO VAN UW WONING OP FUNDA! ZO KUNNEN VELE WONINGZOEKERS UW WONING ALVAST VOOR DE EERSTE KEER BEZICHTIGEN!

Tijdens mijn werkzaamheden volg ik t.a.v. het Coronavirus de actuele richtlijnen van het RIVM op en neem voorzorgsmaatregelen. U ook? * Geldig bij het geven van een verkoopopdracht tijdens COVID-19 vanaf 28 maart 2020.