DE RIJP - Op zondag 8 september a.s. is het weer zover. Dan gaat men nog een keer met bootjes en supboards het water in De Rijp schoonmaken. De vorige keer in april was het als een groot succes en zijn er 8 containers vuilnis opgehaald uit De Rijp. Iedereen is welkom om mee te helpen. Ook kinderen vanaf 8 jaar kunnen meehelpen. Ze zijn meer dan welkom.


Je kunt met een bootje meedoen als je die hebt, maar je kunt ook vanaf het supboard mee doen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Mocht je geen bootje hebben en je wilt niet suppen, dan is er misschien een mogelijkheid om bij anderen in een boot te gaan zitten.

Als je mee wilt doen, hoef je je alleen maar aan te melden via info@iksupschermer.nl of via whatsapp 06 10489287. Graag vermelden met hoeveel personen en met welk vervoersmiddel. Er zijn best veel supplanken beschikbaar, maar.... vol-is-vol! Dus graag aanmelden als je wilt suppen.

Men start om 09.00 uur vanaf het Wollandje in De Rijp tot ongeveer 10.30 uur. Onderweg is er nog even tijd voor een koffie/thee pauze.