GROOTSCHERMER - De belangstelling voor de eerste vier voorstellingen van Podium onder de Toren uit Grootschermer is groot. Inmiddels zijn alleen voor de theatershows van The Legends en zangeres Katell nog kaarten beschikbaar. De voorstellingen van Hans Dorrestijn en Sjors van der Panne zijn reeds uitverkocht.

Als gevolg van de covid-maatregelen besloot het bestuur van Podium onder de Toren deze zomer om uit te wijken naar de St. Michaël-kerk in Zuidschermer die meer mogelijkheden heeft om de theaterbezoekers te ontvangen. Omdat bezoekers 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden is in de kerk plaats is voor circa honderd bezoekers.

The Legends
Zaterdag 31 oktober keert er een oude bekende terug bij Podium onder Toren. Michael Varekamp en The Legends waren een aantal jaren geleden succesvol met een voorstelling over Louis Armstrong. Dit keer neemt de band, samen met rijzende ster en chansonnière Tess van der Zwet, het publiek mee door de straten van het bruisende Parijs en duikt in de Franse tijd van Josephine Baker, Louis Armstrong en Edith Piaff.

Katell
Zaterdag 12 december vormt de St. Michaël-kerk het decor voor een bijzondere zangeres. In haar nieuwe muziekprogramma 'Retour Amsterdam-Paris' zingt Katell nummers van Franstalige grootheden als Brel en Aznavour. En pareltjes van Frank Boeijen en Herman van Veen. In deze periode voor de jaarwisseling geeft Katell haar optreden speciaal voor Podium onder de Toren een kerstsfeer mee.

Kaartverkoop
Kaarten kunnen worden gekocht via de website www.podiumonderdetoren.nl. De kaarten kosten 16,50 per stuk.