GROOTSCHERMER - Onderstaand het programma van Podium onder de Toren.

DelMontis opent seizoen Podium onder de Toren
De formatie DelMontis opent op zaterdag 5 oktober het theaterseizoen van Podium onder de Toren uit Grootschermer. Frank Montis en Rolf Delfos komen met vier topmusici naar de dorpskerk van Grootschermer voor een swingend optreden. Inmiddels zijn er ruim honderd kaarten voor het concert verkocht.

Zanger/pianist Frank Montis speelt al bijna tien jaar met saxofonist Rolf Delfos. Ze leerden elkaar kennen bij The Jazzinvaders. Montis en Delfos richtten een sextet op met jazzmusici van allerlei pluimage. De vreugde die ze hebben door simpelweg met elkaar te spelen is grenzeloos, tijdloos en een must om mee te maken.

Duets with Jim
Zaterdag 9 november vindt er in de dorpskerk een bijzondere muziektheatervoorstelling plaats. 'Duets with Jim' is het verhaal van een moeder en haar gehandicapte zoon. De klassieke zangeres Andrea van Beek vroeg een aantal vooraanstaande Nederlandse componisten om een duet te schrijven voor haar en haar zoon. Elke compositie belicht een ander aspect van hun leven.

De december-voorstelling van Podium onder de Toren is inmiddels uitverkocht. De vraag naar kaarten voor het kerstconcert van Mathilde Santing was zo groot dat Podium al voor de zomervakantie het bordje 'Uitverkocht' op de voorstelling van zaterdag 14 december kon plakken.

In 2020 staan er nog vijf prachtige theatervoorstellingen op het programma. Kijk voor bijzonderheden op www.podiumonderdetoren.nl en bestel online kaarten via deze website.