GROOTSCHERMER - Podium onder de Toren in Grootschermer start het seizoen 2021-2022 zaterdag 2 oktober met een optreden van het trio Reijseger, Sylla en Fraanje. De aanvang van het theaterconcert is 20.15 uur en de entreeprijs bedraagt 16 euro voor leden en 18 euro voor niet-leden. Voor de voorstelling zijn nog voldoende kaarten beschikbaar.

Wanneer cellist Ernst Reijseger, zanger/percussionist Mola Sylla en pianist Harmen Fraanje optreden, bereiken ze een flow waarin het hier en nu verdwijnen. De drie rasartiesten brengen een voorstelling die bestaat uit een perfect amalgaam van jazz, Afrikaanse zang en klassieke muziek. Met hun even speelse als spirituele improvisaties transformeren ze ieder concert tot een gebeurtenis die de toeschouwers overdondert.

Met de theatershow 'We were there' opent Podium onder de Toren het seizoen. De tweede voorstelling wordt gehouden op zaterdag 30 oktober. Dan komen The Legends naar Grootschermer. Voor deze voorstelling is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bestellen via www.podiumonderdetoren.nl