GROOTSCHERMER - De start van de kaartverkoop voor het seizoen 2021-2022 bij Podium onder de Toren is op vrijdag 10 september. Vanaf dat moment kan iedereen die een voorstelling in de dorpskerk van Grootschermer wil bezoeken kaarten bestellen via de website www.podiumonderdetoren.nl. De eerste voorstelling van het trio Reijsiger, Fraanje en Sylla vindt plaats op zaterdag 2 oktober.

Na een pauze van bijna anderhalf jaar, als gevolg van de Covid-pandemie, gaat Podium onder de Toren weer van start. De programmacommissie is erin geslaagd om vrijwel alle artiesten, die in het seizoen 2020-2021 zouden optreden, opnieuw te contracteren. Dat betekent dat onder andere Katell, The Legends, Sjors van der Panne en Tommie Christiaan en Hans Dorrestijn naar Grootschermer komen.

'We zijn blij dat we weer van start kunnen,' vertelt voorzitter Bob Leek. 'De afgelopen anderhalf jaar hebben we alle voorstellingen moeten afgelasten. Dat was heel teleurstellend voor bezoekers en bestuur. Zo'n seizoen hopen we nooit meer mee te maken.'

Het bestuur heeft besloten om de eerste vier voorstelling ongeveer twintig procent minder bezoekers toe te laten. Daardoor zal het minder druk worden en kan men wat ruimer zitten. Als de voorstelling is uitverkocht kan men zich op de wachtlijst laten plaatsen.

CoronaCheck-app
Theaterliefhebbers die een voorstelling van Podium onder de Toren willen bezoeken moeten via de CoronaCheck-app op hun mobiele telefoon een vaccinatiebewijs kunnen tonen. Ook is men welkom als men via de app een door de GGD afgegeven herstelbewijs kan laten zien, een testuitslag kan overleggen die niet ouder is dan 24 uur of een volledig ingevuld 'gele boekje' kan tonen.

Het bestuur van Podium vraagt de bezoekers om bij binnenkomst de handen te desinfecteren. Als men zich kort voor de voorstelling niet lekker voelt (verkouden, grieperig etc.) dan verzoekt Podium vriendelijk doch dringend om de voorstelling niet te bezoeken.

Mensen die kaarten voor de voorstellingen willen bestellen kunnen dat vanaf 10 september doen via de website www.podiumonderdetoren.nl.
Programma
Het complete programma van Podium onder de Toren luidt:

2 oktober Ernst Reijsiger, Harmen Fraanje & Mola Sylla

30 oktober The Legends
20 november James Oesi
18 december Katell
15 januari Hans Dorrestijn
26 februari Sjors van der Panne en Tommie Christiaan
26 maart Maria de Fatima
23 april Nathalie Baartman