Vanaf 1 januari aanstaande zal Carteam Autoservice Leo Borst uit De Rijp voortaan bekend staan als Carteam Autoservice Ronald Groot. Hiermee gaat voor nieuwe eigenaar Ronald Groot de lang gekoesterde droom van een eigen autobedrijf in vervulling.

Van auto’s wassen naar meer
Ronald Groot kwam als 15-jarige zaterdaghulp bij het bedrijf van Leo Borst werken: “Ik was altijd al bezeten van auto’s en mocht op die leeftijd bij Leo een beetje schoonmaken, auto’s wassen en zo.” Groot ging er vervolgens nooit meer weg. Hij klom bij het Rijpse autobedrijf met de nodige opleidingen op van monteur, technisch specialist en chef werkplaats naar operationeel manager. Dus toen grondlegger Leo Borst na bijna 40 jaar aangaf te willen stoppen en er vanuit de familie geen opvolging was, zag Groot de mogelijkheid om zijn droom te verwezenlijken.

“De overname heeft in maart 2019 al plaatsgevonden”, vertelt Groot. “Om klanten te laten zien, dat desondanks alles bij het oude bleef, hebben we lang de naam van Leo vastgehouden. Bovendien is Leo Borst echt een begrip in de regio.”

Nieuwe naam, zelfde service
Per 1 januari prijkt dus de naam Carteam Autoservice Ronald Groot op de gevel van het autobedrijf aan De Volger 8 in De Rijp. Carteam is een Nederlands samenwerkingsverband van onafhankelijke universele autobedrijven met inmiddels bijna vijftig vestigingen door het hele land. De naam Carteam staat voor goed, betrouwbaar en betaalbaar onderhoud aan alle merken en types personenauto’s.

“Wat dat betreft gaat er voor onze klanten dus helemaal niets veranderen”, aldus Ronald Groot. “Wij blijven dezelfde service bieden, die zij altijd al van ons gewend waren. Ik start elke dag hier met een glimlach en eindig hem ook zo. Dat streven wij voor onze klanten ook na. Met service, kwaliteit, goed advies en dezelfde persoonlijke benadering die zij al 40 jaar van ons kennen.”

Men kan bij Carteam Autoservice Ronald Groot aan De Volger 8 in De Rijp van maandag tot en met zaterdag terecht voor het complete onderhoud van alle types en merken auto’s.