SCHERMER - Tweede Pinksterdag organiseren de kerken van Schermerhorn, Stompetoren, Grootschermer en Noordeinde gezamenlijk een muzikale fietstocht.


De formule is eenvoudig: er kan worden gestart bij een kerk naar keuze. Op elk heel uur, 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur, begint in iedere kerk langs de route een optreden. Ieder optreden duurt ca. 25 minuten.

Het aanbod aan muziek is zeer gevarieerd: van jonge coverband tot Ierse folkmuziek. En van jazzmuziek tot klassieke stukken op viool en vleugel, mét onze Portugese zangeres van vorig jaar: Madalena!

De afstand tussen de kerken- tussen de drie en vijf kilometer- maakt het heel goed mogelijk om van kerk tot kerk te fietsen. U geniet van de muziek, kunt even heerlijk uitrusten en hebt dan weer voldoende energie en alle tijd om naar de volgende kerk te fietsen. Uiteraard is het bij slecht weer of andere ongemakken ook mogelijk om de tocht per auto af te leggen!

Toegangskaart 10,- CONTANT aan de deur te verkrijgen bij alle deelnemende kerken vanaf 12.00 uur. Reserveren is niet mogelijk, vol = vol.