DE RIJP - Ook voor Cartouche lijkt er een leven te zijn na Corona. Eindelijk durft het bestuur van Cartouche weer te geloven in theatervoorstellingen in de Grote Kerk van De Rijp. Met hun nieuwe programma hebben ze gekozen voor een mix van optimistische vrolijke muziekvoorstellingen en langverwachte (uitgestelde) theater-avonden. Op 4 september trappen ze af met een avond vol chansons. Tess Merlot neemt haar publiek mee op reis naar Frankrijk met de voorstelling Voyages en chansons. In De Rijp gaat u deze avond in ieder geval met vakantie. Samen met haar muzikale “Moutons” hoort u deze nieuwe rijzende (of reizende) ster die op radio 1 en 5 nu al veelvuldig te horen is en in de zomer haar eerste (volledige) cd uitbrengt.

Op 9 oktober vindt dan eindelijk de (tweemaal) uitgestelde voorstelling met Mike Boddé, Sterre Konijn en Merel Vercammen plaats. Na het interessante optreden van hen bij Podium Witteman verlangen we niet alleen naar een live optreden van Mike Boddé, maar ook van Sterre Konijn en Merel Vercammen
13 november komt Esther Groenenberg & band met een avondje “jaren 70”. Op 22 januari 2022 komen Sjors van der Panne en Cor Bakker en 5 maart komen dan eindelijk Gerard Alderliefse & Friends. Ook deze voorstelling, waar al heel wat kaarten van zijn verkocht, stond al eerder ingepland.

Op 23 april spelen Carel Kraayenhof en Leoni Jansen hun nieuwe voorstelling “Melancholie uit de polder” en 4 juni 2022 staat het symfonie orkest “Neon Ensemble” geprogrammeerd. Tot slot heeft Cartouche voor september 2022 voor iets heel nieuws gekozen: dans. Samen met Musica Extrema en de dansers van het International Danstheater krijgt deze kunstvorm een primeur in de kerk.
Het programma kunt u nalezen (en stukjes beluisteren) op de vernieuwde website cartouchegraftderijp.nl. Hier kunt u nu ook heel makkelijk kaartjes kopen voor de voorstellingen.