KENNEMERWAARD - In deze vreemde tijden is het gesprek van de dag het corana virus. Op tv in de supermarkt....we kunnen er niet omheen. Maar soms is het fijn om je gedachten op iets anders te richten. En om een gesprek te hebben dat eens niet over het Corona virus gaat. Daarom start Bibliotheek Kennemerwaard vanaf heden de Poëzie lijn. Hoe werkt de Poëzie lijn?

De Poëzie lijn werkt heel eenvoudig. Je belt of mailt naar de klantenservice van Bibliotheek Kennemerwaard: telefoon: 072 – 515 66 44 of email: klantenservice@bknw.nlVan maandag tot vrijdag word je tussen 13.00 en 16.00 uur gebeld en lezen wij een mooi gedicht aan je voor. Daarna praten we na over wat je van het gedicht vond.Er zijn gedichten voor alle leeftijden en in verschillende genres. Iedere dag zijn er weer nieuwe gedichten. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt!

Poëzie lijn voor iedereen
Ben je benieuwd welke gedichten we voor jou uitgezocht hebben? Ben je een echte poëzie liefhebber? Of helemaal onbekend met poëzie? De poëzie lijn is er voor iedereen! Pak de telefoon en bel.