DRIEHUIZEN - Een vaartocht in de avond, terwijl de zon ondergaat, is een hele bijzondere belevenis! Vaar vrijdagavond 9 juni mee met schipper en gids van Landschap Noord-Holland en proef de avondsfeer op het water van de Eilandspolder.

De fraaie polder tussen Alkmaar en de Zaanstreek, met de vele eilandjes en rietkragen.

Een bijzondere ervaring!
Gun jezelf deze bijzondere ervaring: een vaartocht in de schemering, zie hoe het licht verandert en de dag plaats maakt voor de nacht. Onderweg worden je zintuigen scherper en de geluiden uit de natuur ervaar je veel intenser. Je hoort gakkende ganzen, kwakende eenden en andere nachtelijke geluiden. Met wat geluk vliegen er ook vleermuizen rond en bij helder weer kun je genieten van de overweldigende sterrenhemel.
Zoals altijd wordt de vaartocht begeleid door een natuurgids, die je alles over de polder en de flora en fauna kan vertellen.

Trek waterdichte schoenen of laarzen aan en warme (regen)kleding. Op het water is het fris maar goed ingepakt is het volop genieten. Kinderen zijn van harte welkom. Heb je een verrekijker? Neem die mee, dan geniet je nog meer! Op de boot is plek voor rolstoelen, neem van tevoren even contact op als je met een rolstoel mee wilt. Reserveren verplicht.

Wanneer: vrijdagavond 9 juni 2023 van 21:30 tot 23:30 uur
Vertrekpunt: Botenhuis Eilandspolder - Oudelandsdijk 1a - 1844 KN Driehuizen


Zin om mee te gaan? Reserveer een plek aan boord op www.gaatumee.nl