IEDERE MAAND THEE ONTDEKKEN MET EEN THEE ABONNEMENT

Iedere maand nieuwe thee ontdekken zonder de deur uit te hoeven. Dat is het thee abonnement van Mevrouw Cha.

EEN THEE ABONNEMENT VOOR JEZELF OF ALS CADEAU VOOR DE ANDER

Als je een sportfanaat kent, dan doe je hem of haar waarschijnlijk een groot plezier door een abonnement op een sportmagazine cadeau te doen. Iedere keer wanneer het blad weer op de deurmat verschijnt is het weer een blij moment. Misschien ben je zelf wel die fervent sporter en schaf je het abonnement voor jezelf aan. Ook lekkere verwennerij. En dat voor een langere tijd.

Wat nu als je theeliefhebber bent? Ook daar is nu een oplossing voor mensen!

Mevrouw Cha geeft antwoord met een thee abonnement om jou of jouw iemand om je heen mee te verrassen. En die verrassing duurt wel 3, 6 of 9 maanden. Je brievenbus wordt elke eerste vrijdag van de maand gevuld met een presentje, alleen voor de échte theeleut.

UNIEKE THEE MET HET VERHAAL VAN EEN THEESOMMELIER

Het presentje bevat thee. Natuurlijk. Maar welke is het dan precies? Waar komt de thee vandaan? En hoe moet je het zetten? Gelukkig bevat ons allermooiste theedoosje ook de bijbehorende uitleg, zodat je meer over thee komt te weten en je meteen aan de slag kunt met het zetten ervan.

Op die manier ontdek je de unieke kwalitatieve thee die Theesommelier Linda op haar theereizen tegen komt bij de theeboeren.

THEE VOOR ÉÉN KOPJE OF VOOR EEN THEEPOT?

Voor een paar kopjes per dag zit iedereen goed met een abonnement voor 25 grams zakjes. Als er eerder theepotten op tafel worden gezet, dan is het abonnement met 100 grams zakjes jouw ding! Een kleine of grote drinker. Voor ieder wat wils.

WAAROM EERLIJKE THEE?

Je zit trouwens nergens aan vast. Het abonnement stopt automatisch. Dus geen gedoe met te laat afzeggen, dan alsnog teveel betalen en het dan alsnog niet fatsoenlijk kunnen annuleren van je abonnement waar je dan toch opeens 3 jaar aan vast blijkt te zitten. Nee hoor. Wat je koopt is wat je krijgt. Eerlijk. Dus nu is het wachten bij die brievenbus, tot de volgende verrassende thee!

Voor veel meer handige tips en weetjes over thee… Like de Facebook pagina waar theesommeliers jou al hun verhalen vertellen.