HÉT IJSTHEE RECEPT VOOR DEZE ZOMER

Wist je dat je met een simpel 4 stappenplan zelf ijsthee kunt maken? Als je dat eenmaal weet, is jouw koelkast voortaan altijd gevuld met pure ijsthee, zonder kunstmatige toevoegingen en suikers.

HOE MAAK JE ZELF PURE IJSTHEE
Mevrouw Cha heeft zojuist hun allereerste e-book ooit uitgebracht over zelf ijsthee maken. Hierin hebben ze al hun kennis als theesommeliers gebundeld in één handig e-book. Alleen in de maand augustus is deze nog GRATIS te verkrijgen. Dus als je zelf jouw eigen ijsthee wilt maken, klik dan snel hier.

EEN HIT VAN EEN IJSTHEE RECEPT
In het e-book staan eveneens 6 ijsthee recepten om jou te inspireren. Bovendien volgt hier een super simpel recept die je alvast kunt gaan proberen. Dit recept is net nieuw en dé ontdekking van deze week. Het is namelijk citroengras mengen met silver needle. Wow! Wat een combinatie. 3 gram citroengras met 2 gram silver needle op 750ml water een nachtje laten koelen. That's it. Soms kan iets uitzonderlijks zo makkelijk en zo lekker zijn!!!

GENIET VAN DEZE ZOMER
IJsthee is heerlijk en vooral heerlijk verkoelend met deze temperaturen. Het is natuurlijk extra goed opletten om je vochtgehalte op peil te houden en om je niet al te druk te maken in deze hitte en dus voor een rustmoment te zorgen. Hoe kan dat beter, dan met een verfrissende zelfgemaakte ijsthee?