In 1964 erkende het Japanse Ministerie van Volksgezondheid Namikoshi Shiatsu als zelfstandige therapeutische behandelmethode met de volgende definitie:


“Therapie, die druk met duimen en handpalmen toepast op bepaalde punten van het lichaam, onregelmatigheden corrigeert, gezondheid onderhoudt en verbetert, bijdraagt tot het verlichten van diverse ziekten (diverse pijnen, stress, ongeregeldheden in het zenuwstelsel, etc.) en de zelf genezende werking van het organisme activeert. Heeft geen bijwerkingen.”

Zet jij je eerste stappen als masseur of ben je op zoek naar een verdieping van je werk als therapeut?


Deze cursus is voor een ieder die op een verantwoorde wijze een lichaamsbehandeling wil geven. Je hebt geen kennis of ervaring nodig om je de techniek van een Namikoshi shiatsu basisbehandeling eigen te maken.


De cursus wordt gegeven op DINSDAGAVOND, om de week. De lestijd is van 19.00 tot 22.00 uur. De kosten van deze 2-jarige cursus bedraagt €1395,- (exclusief examenkosten). Bij aanmelding voor 1 augustus 2019 krijgt u een VROEGBOEKKORTING. De cursus bedraagt dan €1250,-. De cursus wordt afgesloten met een examen. De geslaagden krijgen een officieel certificaat afkomstig uit Japan.


De eerste les zal starten op dinsdag 17 september 2019, in De Oude School, Dorpsweg 70, 1711 RK Hensbroek. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Plaatsing van cursisten vindt plaats via de volgorde van aanmelding.


Aanmelden kan via één van de instructeurs: Ageeth Bakker; info@praktijkleefbewust.nl.


Wil je weten wat Namikoshi shiatsu precies inhoud? Kijk dan op www.praktijkleefbewust.nl.