Bewolkt5.2 ℃

Snel-Verhuisbedrijf in Amsterdam

Snel-verhuisbedrijf

heeft zich gespecialiseerd in grote en kleine verhuizingen. nationaal en internationaal transport,koerierdiensten,sloop werk,afval afvoeren,Klussen opdrachten.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij de volgende gegeven bij een verhuizing m.b.t. de woning (trap of lift aanwezig). - Is het mogelijk dat alles via de trap verhuisd kan worden. Geef ons zoveel mogelijk afmetingen en aantal van grote stukken (Kasten, tafels, bankstellen etc. Geef ons zoveel mogelijk informatie over het aantal verhuisdozen. Tevens verzorgen wij ook het verpakken,uitpakken,demonteren en monteren van uw verhuisspullen.Wij zijn in het bezit van materieel zoals gereedschap, dekens, dozen en touw & blok, verhuislift etc. De laadlift voorkomt beschadiging aan uw goederen. Onze diensten: betrouwbaarheid,flexibiliteit, garantie, klantvriendelijk, kwaliteit is ons kenmerk. Tevens beschikken wij over een WA-Verzekering voor uw goederen. Wij zijn zeer goed beoordeelt door onze klanten op het gebied van: Goede service, betaalbaar, meedenken, planning en budget. Vraag gerust een vrijblijvend offerte aan. Hartelijk dank voor uw interesse in ons bedrijf.

Foto's van Snel-Verhuisbedrijf

Snel-Verhuisbedrijf image 1
Snel-Verhuisbedrijf image 2
Snel-Verhuisbedrijf image 3
Snel-Verhuisbedrijf image 4

Zoek een bedrijf in Schermer:

Adres
Comeniusstraat 351
1065 BT  Amsterdam
Telefoon
020-8461994
Mobiel
06-26550060
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Snel-verhuisbedrijf
16-01-2017

Review:
Na verschillende offertes heb ik gekeken naar de prijs en de referenties, op basis daarvan en een goed persoonlijk bericht heb ik vervolgens gekozen voor Snel-Verhuisbedrijf. En met grote tevredenheid. Afspraak was snel en duidelijk gemaakt, werd vervolgens keurig bevestigd. Op de afgesproken tijd stond Souliman met collega voor de deur en zijn ze begonnen met hard aanpakken. Halverwege de dag werd duidelijk dat de klus groter was dan eerder door ons bedacht. Zonder morren werd er gewoon doorgewerkt. Ook het benodigde de- en montagewerk is vakkundig uitgevoerd, beter dan ik bij menig ander verhuisbedrijf heb meegemaakt. Na 11 uur (en ver na 18 uur) was de klus geklaard, al die tijd hebben de mannen met een lach hard gewerkt. Vanwege het meerwerk hebben we een aangepaste prijs afgemaakt, helemaal naar tevredenheid. Ik beveel Snel-Verhuisbedrijf met plezier en met volle overtuiging aan. Het betreft een verhuizing vanaf twee lokaties naar nieuw appartement. Op lokatie 1 (Oost) bevinden zich ongeveer 70 verhuisdozen plus 20 losse stuks (koffers, zakken), alles in de kelder, parkeren kan voor deur, hier is geen lift, lokatie 2 (osdorp) betreft een eengezinswoning met 3 verdiepingen, hier moeten meubels vandaan gehaald worden (8 verhuisdozen keukenspullen, bankstel, 2 barkrukken, 2 2-pers bedden met ombouw en matras, 3 1pers bedden met matras, 2 kasten, 2 bureaus, 6 eetkamerstoelen, simpele tafel, 2 grote kasten in woonkamer), geen wasmachine/ijskast/droger o.i.d. Alle spullen zijn goed hanteerbaar en kunnen deels door voordeur (waar auto kan staan) en grote spullen deels achterom via tuin en zijpad. Nieuwe lokatie is in Slotervaart, 12e en 13e verdieping, ruim appartement, lift is aanwezig. Een ander liefst op korte termijn, indien mogelijk in week 33 (12 - 16 augustus). Gaarne offertes.

Geef je beoordeling over Snel-Verhuisbedrijf. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map