Schermerdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Lichte regen6.0 ℃

Hornbach in Amsterdam

HORNBACH Amsterdam

HORNBACH is er voor al jouw droom projecten. En dat met de laagste prijs garantie. Met onze services, deskundig advies en omvangrijk assortiment ondersteunen wij je graag. Graag tot ziens bij HORNBACH!

Gemak met HORNBACH
Snel en efficiënt inkopen bij de Drive In. Meer dan 4.000 vierkante meter met 5.000 artikelen in grote hoeveelheden beschikbaar voor jouw project. Je rijdt zo met je auto langs het schap en inladen maar. Huur een aanhanger of bestelwagen om alles thuis te brengen.

Nog meer services
Jij hebt de expertise, wij de service. Wij helpen je graag verder. Hier vind je de services en verhuurmogelijkheden om het beste uit jouw project te halen.

Laat je inspireren en adviseren Kom naar de Badkamer- en Keukenstudio in jouw vestiging en samen pakken we jouw project aan. We maken een gedetailleerd ontwerp, meten je badkamer of keuken professioneel op en plaatsen hem met de Montageservice. Met de projectbegeleiding van A tot Z ben jij volledig ontzorgd en heb je in een paar stappen jouw droombadkamer of -keuken. Laat je inspireren en lees je alvast in.
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Hornbach. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map