ALKMAAR - Dit jaar zijn in Alkmaar vier personen onderscheiden met een lintje tijdens de jaarlijkse lintjesregen. Mensen die het verdienen, omdat zij zich inzetten voor de samenleving en die verrast worden met deze bijzondere waardering voor hun vrijwillige inzet. Voor de lintjesregen van volgend jaar kunt u nog tot 1 juli 2020 mensen voordragen.

Kent u dus iemand die zich al jarenlang vrijwillig inzet voor de samenleving, die bergen werk verzet voor anderen, de buurt of een vereniging? Dat zijn de mensen aan wie de burgemeester van harte een lintje wil uitreiken, maar daarvoor hebben wij uw hulp nodig.

Voordragen tot 1 juli
Wilt u iemand voordragen voor een Koninklijke Onderscheiding? Download dan op www.lintjes.nl het ‘voorstelformulier’. Vul het zo volledig mogelijk in en mail dit naar kabinetburgemeester@alkmaar.nl of stuur dit op naar Gemeente Alkmaar, Kabinet burgemeester, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar.

Informatie en vragen
Kijk voor meer informatie op www.lintjes.nl of neem contact op met het Kabinet van de burgemeester. U kunt uw vragen mailen naar kabinetburgemeester@alkmaar.nl of bel telefoonnummer 14 072 en vraag naar Loes Ooms of Marian Thesingh.