ALKMAAR - Omdat Univé het gebouw waarin het Servicepunt Stompetoren gevestigd was verkocht heeft, sluit het Servicepunt op 14 november haar deuren. Er is uitgekeken naar een nieuwe geschikte locatie.

Die locatie is gevonden in De Horn in Schermerhorn. Op 5 december wordt het nieuwe Servicepunt geopend door burgemeester Bruinooge.

Bereikbaar

Het nieuwe Servicepunt in Schermerhorn is bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is gratis. Vanaf dinsdag 5 december start de dienstverlening van Burgerzaken vanuit Servicepunt Schermerhorn. Dit betekent dat u voor het aanvragen van uw paspoort, identiteitskaart, rijbewijzen, verklaringen omtrent het gedrag, uittreksels, legalisatie handtekening en het doorgeven van uw verhuizing hier terecht kunt. Voor overige producten en diensten maakt u een afspraak in het stadskantoor.

Afspraak maken

De openingstijden vindt u op www.alkmaar.nl. U kiest de naam Servicepunt Schermerhorn als u digitaal een afspraak maakt met DigiD of BSN.

Vragen?

Als u nog vragen heeft, belt u dan met ons Klant Contact Centrum via telefoonnummer 14 072 of mail naar post@alkmaar.nl.